Mit navn er Klaus Kmet Nielsen, jeg har i 2021 startet en lille fotografvirksomhed kaldet Gadevang Photography (CVR-nummer: 42083879).

Digital fotografering har i lang tid haft min interesse og med tiden har interessen bevæget sig fra landskabsbilleder til blandt andet produktfotograferinger, billedredigering og portrætfotografering.
Med tiden er de frivillige opgaver blevet flere og tiden til at arbejde mere seriøst med fotograferingen er kommet - dermed opstod Gadevang Photography.

I øjeblikket tages der primært billeder "on location" - altså fx hos kunden, til et arrangement,  i skoven, på stranden eller lignende steder, hvor opgavens omfang, udtryk og slutprodukt giver mest mening. Det giver oftest bedst mening at fotografere nyfødte og kæledyr i vante og rolige omgivelser, imens portrætfotos til virksomhedsbrug og bryllupsbilleder giver bedst mening i de rigtige rammer.

Med tiden vil der blive opført et fotostudie på min hjemmeadresse (Gadevang), hvor det vil være muligt at få lavet portrætter til privat- eller virksomhedsbrug, familieportrætter, kreative portrætter med brug af farvet lyd og røg, samt produktfotograferinger.
Min vision er simpel - fotografering i rolige og naturlige rammer. Jeg vægter tid til at tale om processen, mål og ønsker højt.
Prisen afspejler naturligt, at jeg er nyopstartet og skal opbygge en portfolio og erfaring. I takt med erfaringen stiger prisen til et niveau som stadig er fornuftigt, da jeg er en personlig mindre virksomhed og man derfor ikke skal betale moms af prisen.
Der vil endvidere, ved enkelte typer af fotoopgaver, være mulighed for FTP-arbejde (Time For Picture) - altså arbejde hvor fotograferingen er gratis eller med en kraftigt reduceret pris, da du dels får erfaring som model og jeg som fotograf, samt at vi begge frit kan bruge de færdigredigerede billeder på sociale medier, hjemmesider og lignende. 
Jeg er åben for alle slags fotoopgaver og håber, at denne side kan give inspiration og gøre det lettere at vælge mig som fotograf. 

Se og følg Gadevang Photography på de sociale medier:

- Facebook: www.facebook.com/GadevangPhotography

- Instagram: www.instagram.com/gadevang_photography


You may also like

Back to Top