Mit navn er Klaus Kmet Nielsen, jeg startede i 2021 en fotografvirksomhed kaldet Gadevang Photography (CVR-nummer: 42083879).

Min vision er simpel - fotografering i rolige og naturlige rammer. Jeg vægter tid til at tale om processen, mål og ønsker højt.
De seneste par år har de primære fotoopgaver været bryllupsfotografering, familieportrætter, kæledyrsfotografering og skolefoto. Dog har der været en stigning i sportsportrætter, virksomhedsportrætter og dækning af sportsbegivenheder. 

Når der bestilles et portræt bliver billederne oftest taget "on location" - altså fx hos kunden, til et arrangement,  i skoven, på stranden eller lignende steder, hvor opgavens omfang, udtryk og slutprodukt giver bedst mening. Det giver oftest bedst mening at fotografere nyfødte og kæledyr i vante og rolige omgivelser, imens portrætfotos til virksomhedsbrug og bryllupsbilleder giver bedst mening i de rigtige rammer.
Jeg medbringer gerne mit transportable fotostudie til en opgave, hvorfor det er muligt at blive fotograferet på mange forskellige baggrunde og med mange lyssætninger og lignende, da jeg har 6 lamper og mange forskellige softbokse, paraplyer og lignende til at forme og skabe det ønskede lys.

Prisen afspejler dels stadigvæk, at jeg er forholdsvis nystartet, men også at jeg er registreret som MPV "Mindre Personlig Virksomhed"  og man derfor ikke skal betale moms.
Der vil endvidere, ved enkelte typer af fotoopgaver, være mulighed for FTP-arbejde (Time For Picture) - altså arbejde hvor fotograferingen er gratis eller med en kraftigt reduceret pris, da du dels får erfaring som model og jeg som fotograf fx kan træne nye teknikker eller være mere styrende i forhold til det endelige udseende - samt at vi begge frit kan bruge de færdigredigerede billeder på sociale medier, hjemmesider og lignende. 
Jeg er åben for alle slags fotoopgaver og håber, at denne side kan give inspiration og gøre det lettere at vælge mig som fotograf

Se og følg Gadevang Photography på de sociale medier:

- Facebook: www.facebook.com/GadevangPhotography

- Instagram: www.instagram.com/gadevang_photography


You may also like

Back to Top