At være gravid er en fantastisk tid og der er tusinde ting at gøre og få styr på, inden den lille nye kommer til verden. At få taget billeder er ofte noget der ikke står højt på listen, men som bestemt kan være guld værd, når man kigger tilbage senere - men naturligvis også til at følge udviklingen undervejs og dele med venner, familie og bekendte.
Graviditetsfotograferingen kan være opstillet i studielignende omgivelser eller on location ved skov, strand eller lignende - dine ønsker og tanker til det visuelle er naturligvis styrende.

Nyfødte får vores hjerter til at smelte og al kærlighed tændes, når man ser på den lille nye.
Tiden flyver afsted og inden man får set sig om, så er der gået nogle måneder og man ville ønske, at man havde nogle gode billeder fra de første uger.
Jeg anbefaler, at man får taget billeder inden 12 dage efter fødslen og igen efter et par måneder. Her ses den store udvikling ganske tydeligt og der vil være mulighed for at få et "afslappet og sovende look", samt et mere "nærværende og vågent look" på denne tid.
Når barnedåben skal afholdes, kan det være rart at vide, at en fotograf fanger de små detaljer, laver aftaler med præsten om fotografering og opstilling af udstyr, samt står for efterfølgende portrætter.
Hvis det har interesse, så tilbyder jeg også en pakke som følger "barnets første år" med 4 fotograferinger fordelt over året. Kontakt mig for yderligere information eller for at booke en tid.

You may also like

Back to Top