Bestillingsprocessen kan foregå på to måder - alt efter typen af fotograferinger.
Portrætfotografering af personer, kæledyr og lignende:
Efter endt fotografering, vil der foregå en hurtig redigering af udvalgte billeder, som så sendes til kunden for dennes valg af de aftalte antal billeder.
Disse "kladder" sendes via et downloadlink til den aftalte e-mailadresse eller via en knap herunder.

Kunden kontakter herefter Gadevang Photography og informerer om de billeder der ønskes færdigredigeret -  de valgte billeder redigeres så i den aftale stil og med de antal retoucheringer af hud, urenheder, pletter på tøj og lignende der ønskes.
Kunden får samtidig en faktura, når denne er betalt, sendes de bestilte billeder til kundens e-mail via et downloadlink til den ønskede e-mailadresse. Hvis der aftales print af billeder (med eller uden ramme), påbegyndes print og levering af disse.
Der tilstræbes en hurtig levering af både digitale billeder og prints - ofte 4 - 5 arbejdsdage - alt efter bestillingens størrelse. Dog kan der naturligvis være længere leveringstid, hvis ordren er stor, der ønskes en høj grad af redigering / retouchering af billederne eller der er mange kunder i den periode.


Bryllupper, konfirmationer og andre større pakkeløsninger:
I større pakkeløsninger tilbydes der altid, at vi gennemser billederne sammen. Derfor vil der ske en hurtig redigering af billederne - hvorefter der aftales en dato vi kan se billederne sammen og aftale redigeringsstilen, udvælge billeder til bestilling, vælge om billederne skal printes, leveres digitalt, samles i album og lignende.
Når ordren er foretaget og betalingen er modtaget, så igangsættes print og lignende.
Jeg tilbyder, at vi gennemgår de endelige produkter sammen og får afsluttet ordren på bedste vis.


Link til dine billeder efter endt fotografering
Knappen vil føre dig videre til en lukket side med adgangskode til dit galleri.
Adgangskoden vil du få tilsendt på den e-mail, Facebookkonto eller lignende der er aftalt.

You may also like

Back to Top